Actueel

Aqua Line  2018 is inmiddels afgesloten. Er zijn heel wat deelnemers een stuk fitter en slanker geworden. We zijn trots op ze. Het zwemmen met de groep motiveert extra om te gaan en de persoonlijk afspraken helpen extra om de gezonde voeding beter vol te houden.Wil je ook een keer meedoen? De 1e cursusdag zwemmen in Aalsmeer  is op donderdag 17 januari om 19.30 uur 2019. 

Aqua Line bij Zwembad de Tweesprong in Roelofarendsveen start op maandagavond  21 januari om 20.30 uur. Daarvoor zullen zoveel mogelijk de persoonlijke gesprekken met Deli Line plaatsvinden. 

 U kunt zich nu al opgeven.    

 

Je gaat 8 weken werken aan je doel samen met sportcoach en voedingsdeskundige. Wil je alvast meer informatie bel 06-10095999. 

We hebben extra pakketten gemaakt van 3 maanden en 6 maanden. Kijk op weight-in-balance.deli-line.nl

Heeft u vragen over het programma of over de vergoedingen, bel gerust.

De informatieavond over dit programma is 16 januari 2019 om 19.30 uur bij In Balance, Veenderveld, Roelofarendsveen.

Dit programma is voor jong en oud, man of vrouw, maakt niet uit. Veel mensen met gewrichtsklachten doen hier aan mee. Veel mooie resulaten worden hiermee behaald.

U gaat dan 12 weken gezamenlijk Aqua joggen, onbeprekt zwemmen en 12 weken voedingsadvies/coaching. Kijk bij Aqua Line voor meer informatie over het programma en de tarieven.

Wat echt interessant is, is dat  uw verzekering ook leuk mee betaald (uit het aanvullende pakket, dus niet van uw eigen risico af) met deze preventieve cursussen. Kijk onder de kop vergoedingen.

 

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Lees verder over onze aanpak