Alle clienten die dat willen kunnen gebruik maken van de Deli Line app. 

Voedingsbegeleiding, trainingschema's en uitdagingen kunnen je extra helpen met het bereiken van je doel.
 
Het registreren van wat je eet is heel effectief met afvallen. Het zorgt er voor dat je bewust wordt van je voeding en je eetgedrag. Eet je echt wel zo gezond als je denkt? Wanneer en waarom ga je de verkeerde voeding pakken?
 
Je komt er ook achter wat de voedingswaarde van producten is, hoeveel calorieën, koolhydraten, suikers, eiwitten en vetten deze bevatten. Staat een product bij de index dan kun je het eenvoudig scannen en toevoegen. Ook kom je er achter of je wel voldoende vitamines binnen krijgt. Kennis over voeding is het halve werk met afvallen.
 
Tijdens de intake maken we een voedingsplan op maat. Je krijgt een link voor de Virtuagym/Deli Line app. Wij kunnen de app instellen b.v. duurzaam afvallen, eiwitrijk, koolhydraatarm, glutenvrij, etc. Kortom, voor iedereen een eigen plan.
 
Als je het invult kunnen wij meekijken wat je eet. We kunnen zo sneller reageren. Hou je liever vast aan de geschreven methode? Dat kan natuurlijk ook.
 
Ook bewegen en je trainingen kun je op de app bijhouden. Dit motiveert extra om b.v. op de fiets naar je werk te gaan. Dat zijn dan weer 350 calorieën die je extra verbrandt.

 

Afbeeldingsresultaat voor virtuagym app

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

reCAPTCHA demo: Simple page

Lees verder over onze aanpak