Deli After

Wij hebben voor de klanten die hun streefgewicht hebben bereikt een nabegeleidings pakket bedacht. Een jaar lang kunt u voor een aantrekkelijke prijs langs komen voor het wegen en meten, advies krijgen, mailcontact etc.

Doe mee aan ons “Blijf-op-gewicht-programma”!

Gefeliciteerd! U heeft uw streefgewicht bereikt. Hier heeft u hard voor gewerkt en veel voor moeten doen of juist laten ;-)

U bent één van de mensen die gemotiveerd genoeg zijn geweest om daadwerkelijk werk te maken van hun goede voornemens en hier ook nog eens succesvol in zijn geweest!

Dat afvallen een grote prestatie is weet u als geen ander. Nu het u is gelukt is het belangrijk om de nieuwe eetgewoonten/leefstijl te blijven aanhouden. De voordelen zijn u wel bekend en zult u vast zelf dagelijks ondervinden: een betere gezondheid, makkelijker bewegen, soepele gewrichten, zelfvertrouwen stijgt, kleding past beter... Vult u zelf maar in. Desondanks zijn oude gewoonten heel sterk en er hoeft soms niet veel te gebeuren of men valt (geleidelijk) terug in die oude patronen en dus ook in het oude gewicht.

Voorkomen is beter dan genezen!

Zorg ervoor dat u alles wat u heeft bereikt niet verloren zal gaan. Een terugval is geen zwakte, het is menselijk en het gebeurt nu eenmaal vaak, door welke reden dan ook. Het is dan ook geen overbodige luxe om een na-traject te kiezen als u bent afgevallen.

Grijp deze kans om blijvend een goed gewicht te hebben!

Deli Line biedt u een nabegeleidingstraject dat u makkelijker maakt om op gewicht te blijven. Het programma biedt:

  • Begeleiding gedurende 1 jaar (indien nodig langer)
  • 6 weegafspraken (elke 2 maanden) in combinatie met consult
  • Tussendoor ontvangt u tips, recepten en motiverende woorden!
  • Deelnemen aan ons wandel/beweegprogramma (optioneel)
  • Deelnemen aan de inspirerende kookworkshops gezond en makkelijk koken (optioneel)
  • Samen houden we uw behaalde resultaten vast. We bespreken eventuele valkuil(en) en belangrijker: we zoeken naar manieren om die weg te werken.

Wij vinden het belangrijk u zich goed (blijft) voelen, dat u positief blijft en vooral veel plezier beleeft aan ons na-begeleidingsprogramma.

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

reCAPTCHA demo: Simple page

Lees verder over onze aanpak