Deli Individueel

De meeste klanten kiezen voor individuele begeleiding. Afhankelijk van uw klachten, omstandigheden, wensen en valkuilen krijgt u een begeleidingsplan op maat afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden.

GEZOND LEVEN EN LEKKER GENIETEN

Kennismakingsgesprek. 

  • Mocht u eerst kennis willen maken, dan kunt u vrijblijvend langskomen voor een kort gesprek (± 20 minuten). Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we wat uw verwachtingen zijn en geven wij nadere uitleg en informatie over onze werkwijze. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis!

INDIVIDUELE BEGELEIDING. HOE WERKT HET?

  • De eerste consult is de intake (± 75 minuten). We bespreken uw eetgewoontes, klachten, medische problemen, beweegpatroon en andere persoonlijke omstandigheden. Er zal een uitgebreide gewichtscheck plaatsvinden. Daarbij worden het gewicht, BMI, BMR, vetmeting, spiermassa, de taille en het vochtgehalte opgemeten.
  • Desgewenst kan ook uw bloeddruk en cholesterol worden opgemeten. Daarnaast beschikken wij over een Vita K meter om de conditie van uw bloedvaten te bepalen en is er de mogelijkheid om een energetische bloedtest af te nemen. 
  • Na de intake wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld en krijgt u voedingsadvies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, voorkeuren, uw werktijden en andere persoonlijke bezigheden. We stellen een doel met een realistisch streefgewicht en een realistische streefdatum.
  • Na de intake wordt er ook besproken of er vervolgconsulten wenselijk zijn. Vervolgconsulten duren ± 30 minuten en later 15 minuten. Deze afspraken maken we gezamenlijk in overleg. We bekijken uw voortgang en tijdens de vervolggesprekken werken we door middel van coaching verder aan uw motivatie.
  • Wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt adviseren wij u om onder controle te blijven. Hiervoor hebben wij een nabegeleidingsprogramma

 

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

reCAPTCHA demo: Simple page

Lees verder over onze aanpak