Diëtiste Uithoorn

Zoekt u een diëtiste in Uithoorn? Deli Line biedt u deskundige en persoonlijke begeleiding. Wij maken graag kennis met u in onze vestiging in Uithoorn.

Waarom u kiest u voor Deli Line in Uithoorn?

Als u op zoek bent naar een diëtiste in Uithoorn, dan kunt u kiezen voor Deli Line. Wij bieden de combinatie van een personal coach, diëtiste en gewichtsconsulente in één team. Wij bundelen onze specialiteiten om te zorgen dat u een uitstekend resultaat behaalt. Samen met u inventariseren wij de doelen (bijvoorbeeld afvallen en/of energieker worden) en werken we gezamenlijk aan een betere en gezondere staat van uw lichaam.

Als klant in de regio Uithoorn kunt u van al onze faciliteiten en programma's in en rondom Uithoorn gebruikmaken om te werken aan uw doelen. Met 'Mijn Deli Line' kunt u online uw resultaten volgen.

Een superstart met Prodimed

Naast afvallen met gewone voeding kunt u bij onze vestiging in Uithoorn ook kiezen voor Prodimed; een gerichte methode met eiwitsupplementen die leidt tot snel resultaat. Gedurende een Prodimed-traject helpen wij u een vernieuwd eetpatroon aan te leren om ook op lange termijn op een gezond en passend gewicht te blijven. Klik hier voor meer informatie over Prodimed.

Volg uw eigen resultaten met Mijn Deli Line

Al onze klanten in Uithoorn kunnen bij ons met een inlogcode de eigen resultaten inzien en volgen. Ook kunt u op deze pagina de recepten bekijken die voor u geschikt zijn.

Zoekt u een diëtiste in Uithoorn?

Heeft u interesse in wat Deli Line voor u kan betekenen als diëtiste in Uithoorn? Lees meer over onze dienstverlening:

> Over Deli Line
> Onze programma's
> Prodimed
> Tarieven

Direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

reCAPTCHA demo: Simple page

Lees verder over onze aanpak